Förra sommaren min man och jag planerade att gå för en väg resa. Vi sparat tillräckligt för att resa genom fyra Europiska länder. Vi besökte Danmark, Nederländerna, Schweiz och Tyskland. Vi stannade i många olika städer som Köpenhamn, Amsterdamn, Frankfurt, Zurich, Bern och Berlin.

Vi körde 5000 km i totalt. Det första jag hittade fantastiska var Öresundsbron mellan Danmark och Sverige. Sedan skyskrapor i Frankfurt i stad. Gröna äger (Green meadows) i Nederländerna, höga berg i Schweiz. Tyska Autobahn  var mycket intressant eftersom det fanns ingen hastighetsgräns och du kan köra så fort du vill. =D

Jag tror att varje person bör spara och resor. Genom reser du lär nya saker ibland ny kulture, tradition, språk och ibland bara njuta av skönheten i naturen.

Jag tror att det är så mycket roligt.

EuroTrip: https://docs.google.com/presentation/d/1KGdfTBHmc-7qnaTvGn-QK5QRdIH-ELcrbV_T3ZIG-NA/pub?start=false&loop=false&delayms=3000